Recensies Samen Relatie Ringen Smeden

Recensie Amy en Ken

De dag startte achter het stuur met een rit van wel meer dan 2 uur.

Van Antwerpen, Breda naar Schoonhoven een heel avontuur, dat mag je geloven.

In dit stadje aan de vaart ontmoette we At met zijn kleine baard.

Hij verwelkomde ons hartelijk met een stevige handdruk waarna we met een thuisgevoel plaatsnamen op onze kruk.

Met ons eigen ontwerp in ons hoofd, heel apart. ging de workshop van start.

At stond ons bij met raad en daad en werd als geduldige leerkracht nooit kwaad.

Het metaal knippen, buigen, verwarmen en solderen. Uit elke stap hebben we heel wat kunnen leren.

Via onze ringen zijn we nu met elkaar verbonden dankzij de workshop van At hebben we onze droomringen 'gevonden'.

Recensie Anna en Wim

Op 10 september was het zover. De door ons bedachte ringen zouden nu echt gemaakt gaan worden. Best spannend of het allemaal zou gaan lukken en of het er wel echt zo uit gaan zien zoals het in ons hoofd zat. We werden hartelijk welkom geheten door At Brandenburg en al gauw waren we aan het zagen, vijlen, branden, solderen en polijsten. Tussendoor een heerlijke appelflap en een uurtje later een lunch in het zonnetje. Gelukkig een uur lunchtijd want we moesten wel even bijkomen van alle indrukken! Daarna zijn we weer vol goede moed, gesteund door At, verder gaan werken. Toen de eerste ring gepolijst en gepoetst in onze handen lag waren we er stil van. Een prachtig resultaat, nog mooier dan het plaatje in ons hoofd waarmee we gekomen waren. Bedankt voor deze prachtige ervaring! We kijken er naar uit de ringen te gaan dragen! 

Recensie Annemarie en Wim

Het heeft even geduurd maar hier is het verslag van onze workshop "Trouwringen maken".Het hele verhaal begon 23 Augustus 2009 dat was namelijk onze trouwdag en niet zo maar een ,nee het was onze 25 jarige. Dat was dus aanleiding voor een feestje en we kregen ook een zeer origineel kado van onze kinderen,we gingen nieuwe ringen maken. Na contact opgenomen te hebben met Art was het zover we hadden onze eerste afspraak.'s Avonds gingen we richting Schoonhoven. De locatie was erg leuk een heel mooi pand aan een schattige gracht ,voordat we gingen hadden we ons al ge√∂rienteerd op wat we eigenlijk wilden en dat ook uitgeprint.Dat was dus handig want dat konden we zo laten zien het bleek uitvoerbaar . De volgende keer dat we kwamen moesten we aan de gang de materialen lagen al klaar en op ons te wachten toen werd het pas echt spannend. Figuurzagen valt helemal niet mee het deed me denken aan vroeger op school met zaagjes die vast zaten en afbraken maar dat viel mee. We hadden een model gekozen waar ook bij gesoldeert moest worden erg leuk om te doen en we deden ook best veel zelf vond ik dat maakt het ook heel leuk.Tussendoor gingen we ook nog lekker lunchen in een locale uitspanning erg lekker moet ik zeggen.De inwendige mens werd trouwens helemaal goed voorzien met 's morgens iets lekkers bij de koffie en 's middags weer.Na de nodige bewerkingen was de ring van mijn man 's middags al klaar erg mooi geworden en bijzonder dat we dat zelf gemaakt hebben De damesring moest nog even naar de diamantzetter want daar wilden we een steentje in laten zetten . De zetter was even op vakantie maar na een paar weken wachten was het zover hij was klaar. Dus wij in de auto en op naar Schoonhoven ik moet zeggen het resultaat mag er zijn ! Bij deze willen wij jullie nog bedanken voor de gezellige en leerzame dag, Wim en Annemarie 

Recensie Margreet en Cor

"Onze trouwringen" De oude ringen als basis, samengevoegd met het nieuwe, als symbool van ons leven en onze liefde voor elkaar. Op vrijdag 22 januari 2010 was het zover : we gingen onze trouwringen maken, samen en o.l.v. At Brandenburg. Dit werd voor ons een unieke ervaring. Beide hadden we een stel ringen uit ons eerste huwelijk. Deze ringen werden beiden gebruikt in onze trouwringen, een deel geelgoud uit de ringen van Cor een deel uit de 18krt gouden ringen van Margreet, samen met een witgoud deel in het midden. Het deel van de oude ringen is doorbroken door wit goud en dit is ook symbolisch bedoeld. Het was een proces van zagen, vijlen, buigen smeden, schuren en polijsten, dat leidde tot een prachtig resultaat. Dit staat ook voor hoe je in een relatie tot elkaar kan groeien. We gingen na een dag hard werken, zeer voldaan naar huis. Als je unieke trouwringen wilt kunnen we je deze workshop van harte aanbevelen.

Voor meer recensies zie onze site www.zelfjetrouwringenmaken.nl

Voor vragen of reserveringen

0182 38 79 57 info@goudenzilverwerk.nl

Wat nog meer mogelijk is:

Persoonlijke Trouwringen laten maken.
Workshop "Samen
RelatieRingenSmeden"
In opdracht vervaardigd Goud- en Zilverwerk
Uniek Groot Zilverwerk/ Objecten
Neem deel aan de praktijkopleiding

Goud- en Zilverwerk Schoonhoven

Contactgegevens

Haven 70 A 2871 CR Schoonhoven

Tel: 0182 38 79 57

Mail: info@goudenzilverwerk.nl

Copyright ¬©2019 Goud- en Zilverwerk Schoonhoven. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum