Voorwaarden specifiek voor de workshops en cursussen

De reservering van de workshop is na betaling definitief met inachtneming van de wettelijke bedenktijd van 14 werkdagen.

 

Annuleren is mogelijk tot vier weken voorafgaand aan de workshop. Dan zal het reeds betaalde bedrag -/- € 20,00 administratiekosten worden teruggestort. Daarna worden alleen de materiaalkosten terugbetaald. Indien er minder personen deelnemen, dan aanvankelijk waren opgegeven, dan zullen alleen de materiaalkosten worden gerestitueerd.

 

Een ieder die deelneemt aan een workshop doet dit op eigen risico. Wij zullen er uiteraard alles aan doen om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen, doch wij zijn niet aansprakelijk voor ongelukken, kwijtraken van geld en/ of goederen of het stukgaan van kleding. U werkt in een werkplaats met machines, vuur en gereedschappen. Het is verstandig om daar met kleding rekening mee te houden. Dus geen synthetische en/ of loszittende kleding. Draag stevige, dichte schoenen. Ook is het belangrijk om geen alcohol voorafgaand aan de workshop te nuttigen.

Speciale wensen op het gebied van de workshop en betreffende de verzorging van de inwendige mens, kunnen altijd worden besproken. Alleen met de afspraken, die ook op de factuur zijn vermeld, kan op de dag van de workshop rekening worden gehouden.

 

Het gebruik van koffie/ thee voor aanvang van de workshop en tijdens de eventuele pauze met eenmaal een consumptie erbij is bij de prijs inbegrepen. 

 

Privacy Verklaring Klantgegevens

De klantgegevens welke wij vastleggen zijn de adresgegevens, emailadressen en facturen ten behoeve van de wettelijk bij te houden administratie.

Deze gegevens worden bewaard zo lang de overheid dat van ons verlangt, nl. 6 jaar.

Deze gegevens worden nooit of te nimmer met anderen gedeeld en/of aan anderen verstrekt, tenzij de overheid dit van ons eist en wij daar de zinnigheid van inzien.

Deze gegevens worden bewaard op één vaste met wachtwoorden beveiligde computer. Deze computer is tevens voorzien van een  Internet Security Programma.

 

U hebt te allen tijde recht op inzage, correctie en verwijdering en het meenemen van uw eigen gegevens, een klacht in te dienen,  alsmede het intrekken van de toestemming.

 

Op alle workshops en cursussen zijn tevens de Algemene Voorwaarden van Goud- en Zilverwerk Schoonhoven van toepassing.

Voor vragen of reserveringen

0182 38 79 57 info@goudenzilverwerk.nl

Wat nog meer mogelijk is:

Persoonlijke Trouwringen laten maken.
Workshop "Samen
RelatieRingenSmeden"
In opdracht vervaardigd Goud- en Zilverwerk
Uniek Groot Zilverwerk/ Objecten

Goud- en Zilverwerk Schoonhoven

Contactgegevens

Haven 70 A 2871 CR

Tel: 0182 38 79 57

Mail: info@goudenzilverwerk.nl

Copyright ©2019 Goud- en Zilverwerk Schoonhoven. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum