Cursus goudsmeden

Ben je op zoek naar een cursus goudsmeden, waarbij je in kleine groepen tot een intern praktijkexamen goudsmeden wordt opgeleid? Dan ben je bij Goud- en Zilverwerk wellicht aan het goede adres. Hier word je in deeltijd opgeleid, binnen een groep van maximaal 10 personen.

 

At Brandenburg -bevoegd docent- stelt zijn ambachtelijke kunde en kennis, zijn meer dan 40 jaar ervaring als edelsmid én zijn atelier graag tot je beschikking. Onder zijn begeleiding groei je uit tot een zelfstandig werkend goudsmid

 

Of je van goudsmeden je beroep wilt maken of dat je het vak uitsluitend voor eigen genoegen uitoefent, is niet van belang. At werkt op individuele basis, waarbij je zelf je tempo aangeeft.

 

Behalve aan het goudsmeden, besteedt At veel aandacht aan het leren ontwerpen, waar nodig aan het tekenen en niet te vergeten aan een stukje kostprijscalculatie.

 

Je komt te werken in een compleet ingerichte werkplaats/ lokaal met alle veiligheidsvoorzieningen. De docent streeft naar een prettige sfeer.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten, maak dan een afspraak om eens langs te komen. In het atelier kun je de sfeer proeven en krijg je een beeld van de cursus.

Fotoimpressie van de diverse cursussen

Voor vragen of reserveringen

0182 38 79 57 info@goudenzilverwerk.nl

Wat nog meer mogelijk is:

Persoonlijke Trouwringen laten maken.
Workshop "Samen
RelatieRingenSmeden"
In opdracht vervaardigd Goud- en Zilverwerk
Uniek Groot Zilverwerk/ Objecten
Neem deel aan de praktijkopleiding

Copyright ©2018 Goud- en Zilverwerk Schoonhoven. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum